top of page

Kik vagyunk

MI

A HUXS-HOME Kft azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon és Európában egy új faház építési rendszert honosítson meg.

Előzmény

Cégünk nem előzmény nélkül alakult meg. Anyacégünk az Etsberger Kft több mint 25 éve foglalkozik fenyőbútor gyártással. Az itt megszerzett tudást és a fa alapanyag szeretetét kamatoztatjuk ezen az új területen.

Jövő

Víziónk, hogy a HUXS HOME faházak Magyarország és Európa legszebb részein épüljenek. Otthont adjanak családoknak falvakban, városokban, szállást a pihenni vágyóknak egy erdő szélen, menedéket egy horgásznak a tóparton. 

Célunk épületeinkkel is biztosítani a zöld jövőt.

nobody-3049652_1920x.jpg

HUXS HOME

Cégünk 2022-ben alakult hosszas előkészítés után. 2020 májusában az anyacég keretein belül látókörbe került egy új, a hagyományos faház építési rendszerektől eltérő építési mód. A rendszer sok előnye mellett megláttuk a lehetőséget az évek alatt felhalmozott ismeretanyag és szakmai tapasztalat kamatoztatására ezen új területen. Folyamatos tárgyalásokkal sikerült a magyarországi és európai gyártási és forgalmazási jogokat megszerezni. 2021 decemberében ezen tárgyalások eredményeként elkészült első mintaházunk Magyarország egyik legszebb pincefalujának, Nemesnádudvarnak egy frekventált helyén. 

MAKÉSZ logo.webp

2022-ben felvételt nyertünk az ÉVOSZ Környezettudatos és Szerelt Technológiás Szakmai Tagozatába (MAKÉSZ). 

 

Ez a szövetség azoknak a könnyűszerkezetes épületeket szerelő, gyártó, forgalmazó vállalkozásoknak az összefogása és képviselete, amelyek termékeik minőségének biztosítása érdekében folyamatos minőségi felügyeletnek vetik alá magukat. Kitüntető számunkra a MAKÉSZ tagjának lenni!

bottom of page